• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Master Gaz - Serviciul de calitate

Cu experienta acumulata, MASTER GAZ stie ce inseamna:

 • Servicii de calitate
 • Cotatia corecta a lucrarii
 • Dezvoltarea unei colaborari de lunga durata cu clientul


Standardele de confort, siguranta si economie continua sa creasca capacitatea noastra de a construi.


Ca o echipa complet instruita si calificata de electricieni putem garanta, în colaborarea cu partenerii selectati, executarea întotdeauna profesionala si la timp a comenzilor.

 

Firma noastra executa cu maxima operativitate:

 

» instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale, bransamente, extinderi retele (LEA/LES 0.4-20kv)

» instalatii electrice de joasa si medie tensiune: instalatii de distributie principala si secundara instalatii de iluminat exterior si interior; tablouri electrice de distributie si comanda ; instalatii de impamantare si paratrasnet; instalatii pentru compensarea factorului de putere.

» instalatii de automatizare: solutii la cheie ( inclusiv elaborarea de software in regim de unicat) pentru procese tehnologice; masurari ale parametrilor tehnologici.

» instalatii de comunicatii: cablare structurata tip voce/date ;sisteme de telefonie; sisteme BMS; instalatii de sonorizare si ceasoficare; instalatii TV si satelit; sisteme de dispecerizare.

» instalatii de securitate: instalatii de avertizare si stingere incendii; instalatii de avertizare la efractie si control acces; softuri de integrare; interfonie si videointerfonie.

» instalatii termice, ventilatie si climatizare

 

Master Gaz, autorizat ANRE s-a nascut din dorinta de a intra pe acest segment de piata cu ceva unic pentru clientii beneficiari - cu seriozitate, promptitudine, inalta calificare, echipamente de ultima generatie, disponibilitate la nivel national, coerenta. Cand afirmam aceste lucruri ne bazam pe ani de experienta acumulata in domeniul bransamentelor electrice, masuratori P.R.A.M., prize pamant si continuitati, masuratori rezistente de izolatie, paratrasnet si executie paratrasnet, instalatii electrice interioare, curenti slabi, obtinerea avizelor electrice pentru autorizatie de constructie (edilitare), obtinerea avizelor de racordare la reteaua de alimentare cu energie electrica, executie bransamente pentru organizari de santier, executie alimentari cu energie electrica pentru legaturi si contoare pasante. Nu uitam faptul ca pretul este de multe ori factorul decisiv in alegerea unui tip de serviciu, astfel reusim sa ne incadram in cel mai bun raport calitate - pret. Pentru a proba faptul ca detinem toate atuurile pe acest segment de piata, nu ramane decat sa va convingem.

 

Garantie:

 

Se acorda o garantie de 24 de luni pentru lucrarile efectuate.

 

In cazul Asociatiilor de Proprietari sau in cazul montarii mai multor apartamente pe aceeasi scara, se acorda discount-uri fata de aceste preturi.

 

Pentru a afla ofertele noastre promotionale si discount-urile oferite va rugam sa ne contactati.