• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Instalatii Gaze

Detalii tehnice importante


 • Instalatia de utilizare a gazelor naturale nu poate sa treaca prin spatii inchise, neventilate cum ar fi boxe, debarale, ghene de gunoi inchise etc;
 • Este interzisa blocarea accesului la instalatia de gaze. Trebuie asigurat acces permament la instalatia de gaze astfel ca, in cazul existentei unei avarii, sa se poata interveni prompt asupra instalatiei in vederea remedierii problemelor;
 • Instalatiile de utilizare a gazelor trebuie prevazute, imediat dupa contorul de gaze sau inainte de acesta (in functie de posibilitatile de montaj) cu un robinet de incendiu de la care, in cazul unui incendiu, sa poata fi oprita furnizarea cu gaze. Acest lucru se aplica si in cazul executiei unor coloane de separare a consumului de gaze pe o scara de bloc. Daca pe scara unui bloc exista o coloana de gaze executata inainte de anul 2008 (data de la care s-a modificat normativul de gaze) si nu este prevazuta cu robinet de incendiu, la conectarea altor apartamente pe aceasta coloana, va trebui sa se monteze si robinetul de incendiu.  Orice instalatie existenta si executata inainte de anul 2008 (cand a aparut noul normativ de gaze), asupra careia se doresc a se face modificari (conectare alte aparate de utilizare, suplimentare debit, modificare traseu) trebuie adusa la starea care se impune de noile reglementari in domeniul gazelor.
 • Se interzice acoperirea/inchiderea instalatiilor de gaze in rigips, corpuri de mobila etc;
 • Este de preferat ca instalatia de gaze sa aiba un traseu cat mai rectiliniu, fara multe coturi si infiletari;
 • Spatiul/incaperea in care se monteaza aparatele de utilizare a gazelor (centrala termica, masina tip aragaz, soba etc) trebuie sa fie ventilata corespunzator si trebuie sa aiba suprafata vitrata (geam catre exterior);
 • In incaperea in care exista aparate de utilizare a gazelor trebuie sa existe o grila de ventilare permanenta catre exterior (cu dimensiunea de 15x15 cm practicata in partea superioara a peretelui exterior din acea incapere sau hota cu burlan catre exterior) si o priza de aer (3-4 perforari in partea inferioara a peretelui exterior din acea incapere). Aceste grile se impun a fi existente deoarece este necesar sa se asigure patrunderea in incapere a oxigenului necesar arderii si ventilarea permanenta a acelei incaperi pentru a se evita acumularea de gaze.
 • Incaperea in care exista aparatele de utilizare a gazelor trebuie sa fie prevazuta cu un senzor de detectare a scaparilor de gaze care sa fie conectat la o electrovalva (montata cat mai aproape de contorul de gaze). In cazul existentei unei avarii (scapari de gaze) senzorul va emite o comanda electrovalvei iar aceasta din urma va inchide furnizarea gazelor. Dupa remedierea defectiunilor constatate se va rearma manual electrovalva si se va relua furnizarea gazelor.

Pentru asociatiile de proprietari oferim discount-uri fata de preturile de baza, in functie de valoarea totala a lucarilor si putem oferi si o varianta de plata in rate fara aplicarea dobanzilor !

 

Asteptam cu interes sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre aceste lucrari si pentru a beneficia de ofertele noastre si discount-urile oferite.


Electrovana cu Senzor pentru Detectare Scapari Gaze


Echipament de preventie format din Senzor de detectare a pierderilor de gaze si Electrovalva cu inchidere automata in caz de avarie.