• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Instalatii Gaze

RECOMANDARE ANRE


" VIII. MONTAREA DETECTOARELOR DE GAZE NATURALE Raspuns cadru In conformitate cu Normelor tehnice privind proiectarea, executarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, aprobate prin Ordinul Ministrului Economiei si Comertului nr. 58/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, incepand cu anul 2008, este obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze naturale pentru incaperile in care sunt aparate de utilizare a gazelor naturale si suprafetele vitrate necesare sunt partial sau in totalitate constituite din geamuri cu grosimea mai mare de 4 mm sau din geamuri de constructie speciala (securizat, termopan etc.). Detectoarele de gaze naturale au rolul de a prevenii eventualele accidente cauzate de scaparile de gaze naturale, cum ar fi intoxicari, incendii sau explozii Avand in vedere urmarile deosebit de grave ale accidentelor din sectorul gazelor naturale, cu repercusiuni negative atat asupra securitatii si integritatii persoanelor cat si a bunurilor, instituirea masurii montarii detectoarelor de gaze naturale este perfect justificata. Chiar daca nu indepliniti conditiile tehnice pentru montare, ANRE recomanda tuturor consumatorilor instalarea detectoarelor de gaze naturale. "

 

Acest sistem este alcatuit dintr-un Detector sau Senzor care se monteaza pe perete in incaperea in care se afla aparatul consumator de gaze (masina tip aragaz si/sau centrala termica). Acesta detecteaza eventualele scapari de gaze semnaland optic si acustic aparitia vreunei probleme. Daca nu se intervine la timp pentru oprirea gazelor se transmite un semnal catre electrovalva montata in punctul cel mai indepartat al instalatiei (cat mai aproape de contorul de gaze) si astfel se inchide automat furnizarea gazelor pana la remedierea problemei. Dupa ce se rezolva problema aparuta pe instalatie, electrovalva se rearmeaza manual iar instalatia va functiona la parametri normali.

 

Kit-ul este un sistem de protectie a locuintei si a familiei dvs. impotriva incendiilor sau exploziilor rezultate in urma acumularilor de gaze.

 

Conform legislatiei in vigoare NTPEE/2008, incaperile in care sunt montate aparate de utilizare a gazelor naturale si care au montate geamuri termopan sau securizate cu o grosime mai mare de 4 mm, trebuie sa fie prevazute obligatoriu cu aceste sisteme de prevenire.

 

Societatea noastra este autorizata ANRE pentru montarea acestor echipamente iar sistemele se pot cumpara direct de la noi sau se pot monta de catre specialistii societatii noastre.

 

Exista mai multe tipuri de echipamente: cu senzor pentru detectarea gazului metan sau pentru detectarea gazului metan si a monoxidului de carbon, iar dimensiunile electrovalvei pot fi cuprinse intre 1/2" si 8".

 

Pretul unui echipament

 

Preturile de vanzare a echipamentului difera in functie de tip, dimensiune, lungimea instalatiei si modul/posibilitatea de montare a electrovalvei. Pentru montaj, pretul tine cont de complexitatea instalatiei pe care se lucreaza si de distanta de la electrovalva pana la senzor.

 

Preturile de montaj, impreuna cu echipamentul complet si materialele auxiliare pornesc de la 300 lei, TVA inclus pentru montarea unui sistem cu electrovalva de 3/4" si un senzor de gaze.

 

Garantia oferita pentru echipamente este de 24 de luni iar durata de viata a senzorului este de 5 ani.