• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Master Gaz - Garantia serviciului de calitate

Instalatii termice / sanitare


Personalul calificat  al societatii noastre poate executa pentru dvs lucrari de montare a instalatiei interioare pentru utilizarea centralei termice de apartament.
Va invitam in continuare sa cititi cateva detalii cu privire la preturi si executia lucrarilor de instalatii termice si sanitare pentru centrala termica. 

 

 


Materialele necesare lucrarii se pot achizitiona de beneficiar sau se pot procura de societatea noastra, in functie de nevoile sau preferintele dvs.

Daca doriti o oferta de pret completa, va rugam sa ne trimiteti pe adresa de mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it o schita a apartamentului cu pozitia caloriferelor si a centralei iar departamentul nostru de ofertare va raspunde foarte prompt la solicitarile adresate.
Daca veti dori o evaluare in teren, aceasta se poate face cu un tarif de 40 lei care se va scadea ulterior din pretul total al lucrarii.

Garantia pentru manopera este de 24 de luni iar garantia materialelor este cea data de furnizor.

Va putem pune la dispozitie mai multe variante de centrale termice cu tiraj fortat iar daca sunteti interesati si de aceasta parte a lucrarii va rugam vizitati sectiunea "Produse" din cadrul site-ului nostru sau ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Operatiunile pe care le executam in domeniul Instalatiilor Termice si Sanitare.

 

 • Inlocuirea coloanelor verticale de distributie a agentului termic (coloane de incalzire), de distributie a apei calde si reci pentru Asociatiile de Proprietari;
 • Inlocuirea instalatiei de distributie a agentului termic, a apei calde si reci existente in subsolul Asociatiilor de Proprietari;
 • Izolarea conductelor de incalzire, apa cu materiale de ultima generatie si rezistente la trecerea timpului;
 • Executia instalatiilor noi pentru incalzire,apa;
 • Executia instalatiilor de incalzire prin pardoseala;
 • Montarea centralelor termice;
 • Montarea caloriferelor (radiatoarelor);
 • Montarea si exploatarea repartitoarelor de costuri;
 • Inlocuiri coloane de caldura, apa rece si calda la blocuri;
 • Inlocuiri plasa de caldura/apa rece si calda de la subsol;
 • Perforari plafoane cu carota diamantata de diferite dimensiuni;
 • Vanzarea si aplicarea unor sigilii autocolante, cu serie unica, pentru repartitoarele de costuri care nu sunt dotate cu sigilii identificabile. Astfel, se anuleaza practic posibilitatea incercarii de fraudare.

 

Informatii despre instalatii termice:

Avand in vedere cresterile de preturi care se preconizeaza a fi aplicate de catre RADET incepand cu sezonul de incalzire 2011-2012 se recomanda instalarea unei centrale termice pe gaz pentru asigurarea necesarului de incalzire si apa calda menajera.


Aceasta varianta este foarte convenabila pentru utilizator deoarece se poate asigura confortul de caldura dorit si se pot face economii importante care pot fi tinute sub control strict. Benefiairul va plati in functie de cat de mult se utilizeaza gazele pentru incalzirea locuintei.


Aveti posibilitatea reglarii necesarului de temperatura din ambient si, foarte important, daca apartamentul nu este locuit pe o perioada de timp mai mare, temperatura care trebuie asigurata poate fi reglata pe minim. Astfel, se pot face din nou economii, evitandu-se plata unor sume care nu sunt conforme cu conditiile de incalzire asigurate.


Ca sa puteti monta o centrala termica de apartament, trebuie sa existe o separare a consumului de gaze fata de instalatia comuna. Astfel, se va executa o noua instalatie de gaze pentru apartamentul in cauza si se va monta un contor de gaze separat. Societatea noastra se poate ocupa si de aceasta parte, inclusiv de obtinerea tuturor avizelor care tin de instalatia de gaze separata.

Executia instalatiei termice si sanitare interioare se realizeaza cu materiale confectionate din cupru sau polipropilena (PPR) de inalta calitate si cu o durata de viata de pana la 50 de ani. Alegerea materialelor din care sa se execute lucrarea apartine beneficiarului.

In functie de complexitatea lucrarii, executia poate dura intre 1 si 4 zile de la incepere.
Lucrarile vor fi executate conform cu cerintele normativelor si legislatiei in vigoare. La data finalizarii lucrarii se vor face probele de verificare ale instalatiei executate.

Pentru a intra in posesia ofertei noastre si a afla discount-urile pe care le acordam Asociatiilor de Proprietari si lucrarilor cu o complexitate mai mare, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon sau la una din adresele de mail afisate in sectiunea “Contact” .  

Ofertarea pe mail este Gratuita si nu implica nici o obligatie pentru dvs.


In cazul executarii unor lucrari cu valori mari putem acorda un sistem de plata in rate, fara aplicarea niciunei dobanzi iar ratele se pot incasa de catre reprezentantii nostri direct la adresa dvs.

In continuare va rugam sa vizualizati cateva poze de la lucrarile termice executate de catre specialistii societatii noastre.