• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Instalatii Gaze

Verificare/Revizie Tehnica Periodica la Instalatia de Gaze


Verificarea si revizia instalatiilor de gaze trebuie sa reprezinte o prioritate pentru dumneavoastra intrucat din experienta acumulata s-au constatat foarte multe defectiuni sau neconformitati fata de reglementarile legale in domeniu. Abaterile de la normele legale pot avea consecinte foarte grave asupra vietilor omenesti si/sau integritatii imobilelor. Recomandam efectuarea acestor operatiuni la termenele scadente sau mai devreme, precum si de fiecare data cand considerati ca instalatia de gaze trebuie verificata.


Folosim tehnologie de ultimǎ generatie pentru realizarea verificǎrilor și reviziilor instalaţiei de utilizare. Aparatura specializatǎ extrem de sensibilǎ depisteazǎ eventualele scǎpǎri de gaze ȋn proporţie de 100%. Detectorul de gaze ajunge și ȋn cele mai neaccesibile locuri, acoperind astfel ȋntreaga suprafaţǎ a instalaţiei de utilizare.

Ȋn cazul ȋn care detineţi și o centralǎ termicǎ sau alte aparate consumatoare de gaze, la data verificǎrii instalaţiei de utilizare acestea trebuie sǎ aibǎ efectuatǎ verificarea tehnicǎ periodica (ISCIR-ul) ȋn termenul maxim legal de 2 ani, doveditǎ prin documente corespunzǎtoare.

In cazul in care nu aveti efectuata verificarea tehnica periodica (ISCIR) aceasta poate fi efectuata de echipa noastra de profesionisti pentru ca dumnneavoastra sa puteti utiliza in maxima siguranta centrala termica.


Daca deţineţi o centralǎ termicǎ cu tiraj natural, sobe sau șemineuri, acestea trebuie sǎ aibǎ curǎţate coșurile și canalele de evacuare a gazelor arse cu maxim 6 luni ȋnainte de data efectuǎrii verificǎrii instalaţiei de utilizare. Ȋn acest sens trebuie sǎ prezentaţi documentele care atestǎ cǎ a fost efectuatǎ curǎţarea coșurilor și canalelor de evacuare a gazelor arse de cǎtre operatori economici autorizaţi, conform reglementǎrilor ȋn vigoare.