• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Instalatii Gaze

Sistemul de rate


Avansul ce trebuie platit la semnarea contractului intre beneficiar si societatea noastra este de 40% din valoarea totala a lucrarii. Urmatoarea rata de 30% se achita dupa executia efectiva a instalatiei iar ultima rata de 30% se va achita la receptia lucrarii, inainte de montarea contorului. Astfel, practic plata se face in trei rate, fara aplicarea unor dobanzi.

 

Daca se doreste o alta varianta de plata, aceasta se poate discuta si aplica, in functie de numarul de apartamente care vor executa instalatia de gaze.

 

Termenul de incepere a lucrarilor este minim si depinde de obtinerea avizelor si aprobarilor necesare de la Distrigaz Sud Retele si de la institutiile care acorda astfel de avize, precum si de termenul in care se predau de catre beneficiar toate actele necesare incheierii contractului de furnizare a gazelor.

 

Procedura de la depunerea actelor pana la punerea in functiune a instalatiei de gaze este urmatoarea:

 

 • Dupa predarea actelor necesare (specificate mai jos) si plata avansului de lucrare impreuna cu semnarea contractului, acestea ajung la departamentul nostru de intocmiri documente si se pregatesc pentru a fi depuse la Distrigaz Sud Retele in vederea obtinerii acordului de acces. Documentele sunt gata pentru depunere in aproximativ 2-3 zile lucratoare de la predarea lor de catre benficiar.
 • Se depun actele primare la Distrigaz Sud Retele pentru obtinerea acordului de acces. Termenul legal pentru eliberarea acestui aviz de catre Distrigaz este de maxim 30 de zile de la depunerea documentatiei complete.
 • Dupa ce se obtine acordul de acces in original, se intocmeste proiectul de lucrare impreuna cu dosarul tehnic si cu obtinerea avizelor necesare (MLPTL si IG), care dureaza in jur de 3-4 zile lucratoare. Apoi se depune proiectul impreuna cu dosarul tehnic la verificatorul de proiecte autorizat MDTR pentru avizarea lucrarii. Obtinerea avizarii finale dureaza maxim 30 de zile de la data depunerii dosarului.
 • Dupa ce dosarul este avizat se platesc taxele necesare si incepe executarea efectiva a lucrarii.
 • Dupa executia lucrarii se face programarea la Distrigaz pentru punerea in functiune a instalatiei. Aceasta programare este facuta de catre Distrigaz si ar trebui conform Legii sa dureze maxim 7 zile de la data depunerii cererii pentru programare.
 • Punerea in functiune a instalatiei se face in prezenta unui reprezentant al Distrigaz si la acest moment se face si montarea contorului iar instalatia de gaze se poate utiliza.

 

Dupa montarea contorului de gaze, beneficiarul final va primi un exemplar din dosarul de avizare, cu toate aprobarile in original. Acest dosar trebuie pastrat cu grija deoarece va fi solicitat la fiecare verificare tehnica periodica a instalatiei de gaze sau a centralei termice.

 

Se impune prin legislatie existenta unei grile de ventilatie catre exterior, atat in bucatarie cat si pe casa scarii la parter si la ultimul nivel daca este cazul, sarcina ce cade in grija fiecarui beneficiar. Aceasta grila de ventilare trebuie practicata in partea de sus a peretelui exterior din bucatarie si trebuie sa aiba dimensiunea de 15x15 cm. Se accepta in apartament ca grila de ventilare si existenta unei hote cu burlan direct catre exeterior. De asemenea, o alta conditie importanta este aceea ca in bucatarie, pe langa grila de ventilare mai sus mentionata, trebuie sa existe si o priza de aer. Aceasta priza de aer se constituie din maxim 3-4 perforari ale peretelui exterior din bucatarie, in partea de jos a acestuia.

 

Societatea noastra se ocupa de obtinerea tuturor avizarilor si aprobarilor necesare astfel incat dvs nu mai trebuie sa pierdeti timp pentru intocmirea documentelor sau obtinerea avizelor necesare.